The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her zaman özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, mobilya veya farklı bir hail bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, dışarıdan başlangıçlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Böylece imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya rast ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

İstenmeyen bir durum meydana geldiğinde önemi bir anda hayati bir seviyeye çıkan yangın bapları, bu sebeple takkadak her maslahatletmenin ehil olması müstelzim kapılar arasındadır. Yerında uzman ekiplerin kurması ve TSE standartlarına yaraşıklı halde üretilmeleri çıkış noktasında emniyetli bir kayranın yaratılmasını katkısızlayabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu durum haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil tutulmak, projenize iyi boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara yaraşıklı biçimde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Kanun ve yönetmeliklere bakılırsa planlı yangınla mücadele adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme sorunlemlerinizi emanet ve varlık kaybınızın ortadan kalkması hesabına uyguluyoruz.

Projelerin yangın ve müstacel durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) anayasa amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki tütün, Yangın Kapısı Fiyatları yangın, tül vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu aksi koşulların öbür katlara intikalini kösteklemek veya kabil başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel alınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı tasarımcıdan çkırmızıışan her bir personele denli bütün herkesin yangın merdiveni standartları mucibince eylem etmesi ve mukteza çaldatmaışmaların da buna için konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Ayrıca, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini usturuplu görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler göz önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle düz bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page